Prima mea participatie la un concurs de nail art

Spiritul de competitie nu moare niciodata! :) Plecand de la aceasta idee, mi-am propus sa particip si eu la un concurs de nail art, avand ca tematica mult asteptata PRIMAVARA. S-au strans nouazecisiceva de candidati, unii mai talentati, altii mai putin, toti cu dorinta de a crea ceva asemanator cu ceea ce produce mama natura cu ocazia venirii fiecarei primaveri: combinatii de culori uluitoare, caldura, armonie. Chiar daca nu am reusit sa castig, sunt fericita, pentru ca am participat, astfel am castigat experienta si am avut ocazia sa vad alte conceptii despre tematica data, alte metode de a scoate minuni pe unghii.

Asadar acest model a fost realizat acum vreo doua saptamani, dar pentru ca una dintre regurile concursului era referitoare la interzicerea postarii imaginilor pe propriul blog, le postez de abia acum, dupa ce s-a terminat concursul.

Sunt de parere ca acest model este cel mai reusit dintre toate facute de mine pana acum, astfel ma consider invingatoare intre limitele propriei mele creativitati :) - (tin cursuri de optimism.. :))

Ma gasiti pe youtube daca dati search: ircsibarabas :)

6 comments:

DachinIza said...

Oké, sikerült megríkatnod...
Szerintem Mamánk nagyon büszke rád...
Puszillak Tesóka!

DachinIza said...

Majd elfelejtettem, Te is fent vagy az oldalamon, a linkjeim közt!
Puszi!

Rita said...

Művésziek az ecsetvonások, ebből lerí, hogy rááll a kezed, van már praxisod Ircsi drága! Gratulálok!

S még ha nem is azt a sikert érted el mit vártál, tudd, hogy attól még kiváló. Szerintem beszél ez a dizájn, olyan mintha egy képsor lenne.

latinonails said...

Koszi, Ritacska :) Nekem is ez a kedvencem. Igerem, majd megfestem ezt Neked is! :) Pussz.

Ongles longs said...

Tes ongles sont magnifiques!!!!

latinonails said...

merci beaucoup :)

Post a Comment