Roz pentru o zi


Cand ceva nu merge, nu merita sa ne fortam. Da, regula de aur o stim cu totii... in teorie... Practica in schimb ne provoaca sa incercam unele lucruri si fara inspiratie, fara idei originale. Evident, in adancul sufletului nostru mai si speram sa obtinem rezultate iesite din comun, ceea ce de obicei se si intampla, numai ca exact invers proportional cu nivelul de inspiratie. Cu cat avem nivelul inspiratiei mai ridicat, cu atat va fi mai scazut rezultatul raportat la asteptarile noastre initiale. Aceasta teorie se adevereste si cu ocazia acestui nail art...
Vineri, dupa o saptamana plina de agitatie, de necazuri ajungand acasa, m-a luat dorinta de a face ceva frumos.. pe unghii, evident... De obicei in timpul saptamanii ma mai sucesc si in linii mari cam stiu ce vreau, dar saptamana asta s-a dovedit a fi exceptia. N-am avut timp sa-mi fac planuri in acest sens. Dar pentru ca sunt un om al actiunii, la primul impuls am sarit, am desfacut cutia cu oje si m-am apucat de treaba. :) Da, sunt constient, rezultatul mai lasa de dorit, motiv pentru care pana duminica o sa-l si dau jos si promit sa fac altceva mult mai frumos.
Totusi chiar daca acest model nu este unul reusit, este o parte din ideiile mele, este o bucatica din mine asadar, locul lui e aici. Doar nu se poate sa descriminizez propriile mele porniri in materie de nail art, oricat de stupide ar fi :)





6 comments:

Anonymous said...

tare OK!!!! Erzsikebara

Anonymous said...

Szia Ircsikém,nagyon szép az oldalad, meg a körömarzenáljaid! Gyönyörű forma, modellek, színek ,igazán művészi hatást értél el. Nagyon hercegnősek.
Millió puszi Neked!!!
Iza voltam.

Harmónia Sziget said...

Draga Ircsi! Ma bucur foarte mult, ca sora mea mica (mica?) e asa de cumsecade si talentata cu imaginatie asa de supera.
Sunt foarte mandra de Tine! Te pup de multe ori
Sora ta.

latinonails said...

Izacska tesokam!
Koszonom a szep szavakat, es nagyon orulok, hogy tetszik amit csinalok. Mindig fontos a Te velemenyed, es mindig nagy szeretettel varom, hogy kinyilvantitsd. Millio puszi!

latinonails said...

Koszi, Mutterke! :)

Anonymous said...

salut!!! Compozitia ta de primavara imi place tare mult.Ai gust bun si ai raspuns corect la tematica data. Ma face fericita ca te consideri o castigatoare. ESTI ! ! ! Erzsikebara

Post a Comment