Manichura french din Gelish

Buna fetelor,
Am primit multe intrebari despre Gelish, si anume daca se poate lucra cu el in cazul aplicarii french-ului in mod asemanator aplicarii gelului. 
Cum se aude la tot pasul: "doar un french simplu" - dar e provocarea cea mai mare... Care sunt caracteristicele french-ului frumos si cum se poate realiza? Se le luam pe rand:
Inainte de toate, un french frumos este adanc si simetric. E mai simplu sa obtinem asa ceva din gel... avem un cover gel cu care putem prelungi patul unghiei, colturile raman la loc, iar mijlocul vine alungit. Trebuie sa trasam linia de zambet cat mai simetric - gelul ne acorda posibilitatea de a sterge linia de cate ori dorim... 
Dar ce facem cu unghiile naturale? Ei, vestea buna e ca gelishul va permite aceleasi manevre ca si aplicarea gelului. Linia de zambet poate fi stearsa cu o pensula curata pana obtineti smile-ul perfect: adanc si simetric. Singura diferena consta in stratul subtire in care se aplica - si timpul scurt in care se realizeaza. :) 
Am pregatit si un videoclip sa va arat aplicarea french-ului cu Gelish, imi cer scuze la explicatii s-a vazut ca eram in mare graba, am mancat literele la gramada :)) Sper sa intelegeti totusi ideea :)

Era sa uit sa vorbesc un pic si despre cum pot fi decorate unghiile dein Gelish (indiferent ca vorbim de french, sau o manichiura simpla data cu o singura culoare). Dupa degresarea startului de luciu se matuieste suprafata unghiilor. Pe acest suport mat se va realiza pictura dorita, asteptati sa se usuce vopseaua, aplicati inca un strat de luciu, intra in lampa pentru 2 minute, degresati si e gata. In ceea ce priveste vopsele acrilice astfel apilcate tin sa va atrag atentia ca e f important sa folositi vopsele de calitate si sa asteptati pana se usuca in totalitate. In caz contrar nefiind asigurata aderenta ideala intre unghii si vopsea, aceasta din urma se va desprinde, si practic va crapa, ca disparea de pe unghii. Alt motiv datorita caruia pictura poate crapa e faptul ca nu ati lasat sa se usuce in totalitate. 
Sper ca am reusit sa va dau informatii utile :)
Va poop!


11 comments:

Allesandra said...

superb french-ul :D

R. said...

Nagyon szép.
A minap néztem vissza a blogodat. Első bejegyzéstől mostanáig. Nézdd vissza te is :) A kezdetek is szépen "íveltek" de nagyon szembetűnő a fokozatos, folyamatos fejlődés.
Jajj! Alig várom, majd nekem is készíts valami szééépet! :)

Cupp!

latinonails said...

@Allesandra: Mercic :*

latinonails said...

@eszkimoo: oh, mindig olyan szepeket irsz, hogy total szo nelkul maradok... koszike :*

la trousse a tichou said...

it's always a pleasure to come on your blog
all your nails-art its wonderful !!
great pic

so , just a little word to say my blog address change, now. "diamants-ebenes" don't exist at all. now my adress is http://latroussatichou145.blogspot.com/, so can you delete me of your blog list please, and add the new one

Gabriela said...

Foarte frumos, sweetie!! Te invit sa iti alegi nuanta favorita a lacului de unghii pe care vrei sa il castigi in giveaway-ul meu de saptamana aceasta : http://adinapup.blogspot.com/2011/09/lacuri-de-unghii-sparitual-pic-heavy-si.html
Te pup!

Unknown said...

super Gelish asta:) vreau sa va intreb cu ce il dam jos? trebuie neaparat "soak off remover"? sau merge si cu un lichid pentru indepartarea acrylului? multumesc si scuze daca am deranjat

latinonails said...

@Mami sI Sophie: Da, merge cu lichidul pentru indepartat acryl, sau cu acetona cat mai pura. Nu e nici un deranj! :) Un week-end placut iti doresc!

daisy said...

hy sofia !
tey are a few tat i come in your blog!
waou your frech are so beautifull!
it's wonderfull!
big kiss lady!

Creationgles said...

Buena!
Es un nail art muy perfecto!
Besos

Anonymous said...

Buna ,
Numele meu este Georgiana,si asi vrea si eu sa stiu cum pot sa-mi dau comanda de cateva gelish-uri,si la ce pret sunt,sau cum pot vedea mai multe detalii si culori.
multumesc


Post a Comment