Crack me up! :) NOU: Lacuri Crack

Buna fetelor!

In aceasta postare vin cu o alta noutate, si anume lacurile Crack. Le-ati vazut probabil acele efecte superbe, crapate si va mirati oare cum se obtin ele. Nu e nici un secret la mijloc, nici un talent ascuns, vorbim de niste lacuri care pur si simplu crapa, imediat dupa momentul aplicarii... :)
Deci, prima data trebuie sa aplicati o oja traditionala si sa asteptati sa se usuce. Va propun sa folositi nuante sidefate, deoarece lacurile crapacioase sunt mate, si astfel jocul acela intre mat si sidefat le va face si mai deosebite. Daca doriti sa iesiti in evidenta prin culori tari, este indicat sa folositi culori complementare. De ex: baza galbena, lack Crack albastru sau negru si invers, sau alb cu negru sau verde cu rosu etc.
Avantajul acestor lacuri consta in faptul ca puteti obtine o gramada de alte senzatii cu acelasi lac. Deoarece alegerea lacului de baza depinde doar de voi, si va puteti juca cu culorile cat va lasa imaginatia, veti obtine un rezultat cu totul altfel daca combinati de exempli o oja Crack de culoare roz cu un rosu sidefat, sau cu un negru... iar daca combinati acelasi lac Crack roz cu o nuanta foarte asemanatoare (roz), veti obtine un cu totul alt efect: un rezultat mai sofisticat, mai discret, dar care totusi nu trece neobservat.
E o distractie superba care o sa va provoaca la combinatii uluitoare :)
  Lacurile Crack sunt disponibile in magazinul on-line latino nails. Pentru a le achizitiona, dati click aici.



2 comments:

R. said...

Nagyon jópofa, kiváltképp most nyáron a vidám, merész színek egész képsorokat tárnak elém képzeletben. Egy tengerparti nyaraláson a kék alappal mutatós és hűs :)

S már látom, hogy ősszel micsoda lágy, finom színekkel rukkolsz elő ebben a tehnikában is :D

latinonails said...

Kosziii Ritacska! :*

Post a Comment