Curs de constructie unghii false

Buna fetelor!
Am avut norocul sa particip cu ceva timp in urma la un curs de constructie din gel in Ungaria, organizat  de una dintre cele mai faimoase tehnicean de unghii aplicate: Darabos Evi, campion european in constructie.
Cate am invatat nu va pot descrie, dar va asigur ca in privinta continutului acest curs era ceva foarte "consistent".
Cursul a inceput de dimineata si in primele ore maestra ne-a aratat arta adevarata in ceea ce priveste constructia unghiilor din gel. Nu puteam sa ma opresc din scris, asa ca am notat aproape fiecare cuvant rostit de ea in timp ce o urmaream cu gura cascata miscarile lejere cu care forma arcul C sau realiza french-ul perfect....
Dupa ce ne-a prezentat cu lux de amanunt fiecare pas de 3 ori (a construit 3 unghii) - un french simplu, patrat; un french cu prelungirea patului unghiei tot parat si o unghie stiletto extrem de lung, aici ne-a aratat si unele tehnici de decorare din gel.
Eram pur si simplu uimita... Dar aveam si emotii pentru ca se apropia momentul in care noi, fetele care participam la cursul ei era sa avem rolul principal: au ajuns modelele noastre cu unghii naturale si trebuia sa realizam aceleasi modele pe care ne-a prezentat ea. Sora mea cea dulce era cea care s-a sacrificat de dragul meu si m-a lasat sa-mi incerc norocul pe unghiile ei :)
Pana la urma toate ne-am descurcat de minune deoarece  dupa fiecare pas a venit maestra langa noi, a verificat daca sarcina era indeplinita la perfectie si doar dupa aprobarea ei ne-am apucat de urmatoarea etapa. 
In final, dupa ce le-am terminat cele trei unghii, m-a cuprins o stare de euforie amestecata cu o oboseala si stres - placut intr-un fel.... Urmea ultima verificare si parere sincera din partea ei despre munca noastra. Ea fiind foarte exigenta si obisnuita cu perfectiune imi faceam griji, vedeam si defectele inexistente in munca mea, sora mea ma tot linistea ca n-am motive sa-mi fac griji si ca totul a iesit perfect!
 Cand in final a venit ea si m-a felicitat, eram in al noualea cer! :)

4 comments:

kory_nails said...

ce super.....modeul e facut de tine sau de profesioniste ca sa stiu:P ca e perfect:D

eszkimoo said...

Jézusom, Ircsi! Nagyon nagyon ügyes vagy! Látod, már milyen sokra vitted?

GRATULÁLOK!

Millió pusziiii!

Taninhah said...

Hello =)
You have an award on my blog
Here : http://vanity-nails.blogspot.com/2011/05/blog-award-liebster-blog.html
Hugs

bianca said...

Cred ca nu e foarte simplu sa faci unchii cu gel si ai de invatat.

Post a Comment