One stroke practicing on Andreea / Practica one stroke - Andreea

Hi girls,

I want to share with you a mani I did to one of my friends, she was so kind she let me paint what ever I wanted, so because I'm a pink addict (:P) I painted some pink-white flowers (one stroke) and I also made her nails longer with UV Gel.
Fetelor, as dori sa va arat o manichiura ce am facut unei fete care era atat de draguta incat a mers pe mana mea in ceea ce priveste pictura, astfel i-am pictat niste flori roz-alb one stroke, dar i-am si prelungit unghiile cu gel. Sa va arat rezultatul.
This is how he came to me:
 Asa a aparut ea:
(inca aveam conditii bune de lumina penru a scoate o poza buna)
And this is how she left:
Asa a plecat:
Without and with blitz... It was awesomely bad light effect, so the colors are not that bright as they were in reality.
Fara si cu blitz.... Conditiile de lumina erau totalmente impotriva mea.. Nu reuseam nicicum sa scot o poza buna :((
 A last closer look ... O ultima privire apropiata.
She was so happy, as she made me happy too :) Thank you, Andreea! / Atat era de fericita incat m-a facut si pe mine sa ma simt in al noualea cer! Mersi, Andreea!


14 comments:

kory_nails said...

woawuauauaua
super..faci si gel??super.chiar imi place cum au iesit..si la floare e perfecta..mai am f mult de invatzat sa le fac asa:D dar nu ma las:D

Saori said...

If only I could lend you my hands !!!!!!! I'd love it because it's really well done XD hugs honey

Anonymous said...

e frumos
piti

Taninhah said...

Really cute !!

Andayn said...

chiar ca frumos !! bravoo!! imi place cum i-ai pus unghiile par asa adevarate :)), frumoasa si floarea

Andayn said...

dar asa a vrut ea formatul?? ma gindesc ca patrate ar fi aratat de milioane :)), oricum ff bine si asa

cocolive said...

What classifies ! it's magnificent the mani that you made for Andreea. Bravo

Angeles said...

Beautiful and elegant mani... I love it!
Greetings from Barcelona ;-)

latinonails said...

@Saori, Taninhah, cocolive, Angeles: Thank you so much girls, I'm really glad you like it :) Kisses and wellcome to the new girls! :)

latinonails said...

@Piti: Mltumesc frumos, te pupic.
@Kory_nails: mai nou incerc si gelul... desi inca sunt f la inceput, dar stii cum e: orice are un inceput... :P Ma bucur ca-ti place floarea :)
@abdayn: legat de forma unghiei mie mi se face deja scarba de unghiile patrate, si spre bucuria mea nici nu mai sunt la moda. Am citit un comunicat de la o casa mare de moda (Chanel-daca nu ma insel) in care spunea ca de la anul asta nu mai sunt la moda unghiile patrate. Eu ma bucur pentru ca forma aia dezavantajeaza, si face ca degetele sa para mai masculine decat sunt ele. Alea discret rotunjite sunt cele mai frumoase :) Fata era f sceptica legat de forma rotunjita, si a zis sa fie ceva intre patrat si rotund... Eu de capul meu ii dadeam alta forma. :)

kory_nails said...

bine latinonails..dar eu personal nu sunt la moda:)) port ce imi place:d cum toata viata mea visam la unghii patrate acum ma bucur de ele:)) si inca nu m-am saturat de bucurat:))

latinonails said...

kory, cred ca polemica asta am mai avut-o noi candva la inceput, dar ma incanta sa o reiau :P Deci, la varsta mea nu ma mai omor dupa moda, crede ma. Sunt adepta lucrurilor clasice si cred cu tarie ca fiecare femeie e responsabila sa se autodescopere si sa-si gaseasca acele slabiciuni fizice (ca doar de asta vorbim) care trebuiesc antenuate. Exact asa e si in cazul unghiilor. De exemplu daca ai unghii f micute si degete grasute, nu te vor avantaja unghiile patrate in nici un caz. Asadar in primul rand o manichiurista buna trebuie sa analizeze din acest punct de vedere. Dupa aia vine vorba de gusturi proprii, in care te simti bine. Sau, poti sa nu iei in considerare primul pas si faci exact cum iti place, chiar daca te dezavantajeaza. Legat de moda ne tot mandrim ca nu ne intereseaza, ca noi nu ne luam dupa moda.. s-atunci cum de nu vad nici o fata mai tanara in pantaloni gatsby de exemplu? Trebuie sa recunoastem ca si moda are un anumit efect asupra noastra, dar nu una atat de agresiva incat sa ne pierdem propria identitate. Revenind la unghii, cred ca mama natura a fost darnica cu mine si m-a inzestrat cu unghii care nu arata acceptabil orice forma i-ai da. Dar mie mi se par mult mai comode si mult mai naturale cele care nu sunt chiar asa de patrate, deoarece reprezinta o continuare naturala a unghiei. Desi eu port de toate felurile pentru ca nu sunt obsedata sa am o forma anume, la mine chestia asta tine cel mai mult de starea de spirit.

kory_nails said...

eu singura problema am cu unghiile rotunde.. nu prea vad modele sa se potriveasca cu ele:)) sincer..alea ascutitze imi plac..stiu ca intinresc mana..si o sa le port si eu candva oare?:)):">..da mie personal imi place cum vin si unghiile patrate si unghiile ascutzite la tine..dar cu cele rotunde am o boala ca nu prea vad modele pe ele:">

Dea said...

In primul rand vreau sa te informez ca ...
mie dor de tine (^_^) :D .. nuj ce faci dar iar ai disparut din peisaj :)) asa ca astept un semn de la tine daca nu prea multe povesti macar sa stiu ca esti bine !!
te pupppppppp mult de tot
asa...
Inca ceva :D fataaaaaaaa ... m-au innebunit modelele tale dp blog,esti fenomenala !!! dc nu pui si pe yt ? " sa moara toate fetilii,lol americancele de ciuda:))))"

Post a Comment