Unghiile mele nelacuite


Pentru ca moda e in schimbare permanenta, cel mai important este, sa ne dam seama de ce ne potriveste mai mult. Asadar, va propun sa incercati mai multe variante, si veti vedea, cum recunoasteti lungimea si forma unghiilor cele mai potrivite pentru voi. E ca si in dragoste: pur si simplu o simt, o stii care e calea cea dreapta :)
Mie imi plac unghiile lungi, care lungesc optic degetele si le dau o senzatie de eleganta, fragilitate, feminitate. Le pilez in forma patrata, dar nu chiar cu colturile chiar in 90 de grade, pentru ca deja ma deranjeaza, plus parca nu mai sunt ata de elegante, clasice.
In acest sezon iarai au revenit in voga unghiile scurte, nude, dupa un sezon incarcat de unghii splicste, cu sclipici, glitter, starssuri.
Totusi, sunt convinsa ca vom reusi sa ramanem foarte cochete si chiar la moda in asa fel incat sa nu renuntam la propriul nostru stil. Chiar si cand vine vorba de unghii! :)

2 comments:

alina said...

foarte sic sunt unghiile dar sa sti ca si mie mi se ingalbenesc dar le las mult timp sa creasca

Uite cautand pe bloguri de unghii am gasit din intamplare un curs gratuit de manichiura care e valabil in toata tara pt inscriere acceseaza http://unghiidevis.webs.com

Unknown said...

imi plac tare mult unghiutele tale si picturile pe care le faci:D ai un blog super!!!!

Post a Comment