Ibiza party nails


Hey guys,
For those extreme hot summer days I came up with a crazy pink nail art, just perfect to wear it for a hot summer party. Even I'm not at that age anymore, I still love to remember those summer nights, with all the friends together, great music, and just dance until the sun gets up in the morning. So this nail art is for the memory of those days :)
Even if I was a little nostalgic when I remembered my young days, I actually realized, that even today, even I'm not 30 anymore... life is so "pink" if you are able to see it's sunny side :) So let's see it! Let it be pink! :)
About the nail art:For the base color I used a gorgeous pink from the Color club, called Lazer Pink, I really love this tone.
I hope you'll like it too.

Dragele mele,

Pentru aceste zile toride de vara am pregatit o manichiura care sa transmita senzatia de party, de vacanta, de indrazneala. Desi e foarte tipator, mi se pare numai potrivita pentru o iesire la club sau orice petrecere in aer liber. Acest model ma duce cu gandul la tineretea mea, cand petreceam pana dimineata, nu ne lua durerea de cap din cauza zilei de maine. In memoria acelor zile, din pura nostalgie - as putea spune - am creat acest model. Purtand din nou asa un model, mi-am dat seama, ca chiar daca am trecut de 30, viata nu s-a terminat, inca exista lucruri frumoase de care sa ne bucuram, numai ca trebuie sa ne dezvoltam abilitatile de a acorda atentie acelor minuni, cu care ajungem in contact zi de zi.
Despre acest model:
Pentru baza am folosit o nuanta extraordinar de frumoasa de la Color Club: Lazer Pink. Chiar imi place la nebunie :) Ca si model, nu cred ca necesita explicatii suplimentare, e simplu de facut si chiar te binedispune! :)
Sper sa va placa :)

14 comments:

AnnKiins'♥ said...

Oh My Gosh!
That is such a nice pink.
Really pretty design ^^

kory_nails said...

cat e de superb modelul

kory_nails said...

aa si inca ceva??cum de ai unghii patrate acu?

Baba-gyermek-tinivilág said...

Azt állapítottam meg, édes hugicám, hogy napról-napra profibb vagy. S őszinte legyek? Én meg kicsit irigy, de még csak egészséges szinten. Imádom, amit csinálsz. A francba, hát őstehetség vagy, egy újabb művész a családban! Andika azt mondta, ha találkozunk(?), azonnal kezelésbe kell venned a körmeit. Én meg biztattam, hogy addig is kerítünk rá kis időt, hogy mi is próbálkozzunk a magunk módján, mert a körömalapunk meg van hozzá, csak az időbeosztás, az életmód meg az ügyesség hibádzik...
Mindegyik munkád elragadó, de ezt az utóbbit nagyon el tudnám viselgetni én is, anélkül, hogy soknak érezném az egyéniségemhez. Jó az, ahogy hullámoztatod a nagyon gazdag motívumokat az egyszerű és frappánsakkal. Hiszen sokfélék vagyunk, így még tágabb körben tudsz tetszést aratni. Írtam már, hogy megesz a fene, olyan büszke vagyok Rád?
Szorítok Neked 25-én! Ugye jól emlékszem a dátumra? Nagyon hiányzol, hiányoznak a régi dolgaink... Szia, Kicsikém! Iza.

latinonails said...

Draga kicsi tesocskam! :*
Iszom minden szavad.. s kepzelheted, ebben a melegben milyen szomjas vagyok... :) Orulok, ha tetszik, bar nekem nem tunnek tul nagy durranasnak, ugyanis mar nincs idegrendszerem ehhez, igy az utobbi idoben nem is aktivaltam a blogon. Nagyon ideges vagyok, erzem, szetdob a feszultseg. A vizsga 26-an lesz, 10 oratol kezdodik es kerek 4 orat tart. Eletem legfontosabb 4 orajat. Kerlek, gondolj majd ram, kuldj pozitiv energiat, mert nagyon nagy szuksegem lesz. 3900 jelentkezo van, es 200 hely... Ehhez nem jar kommetar, ez magaert beszel. :( Mindenkepp, feldobott ez a par sor Toled, es persze, hogy talalkozunk, es persze hogy kormozunk majd! :) Amugy jol telt a Balcsin? Pussz

latinonails said...

Hey girls, thx a lot for all your nice comments, I'm sorry, I will probably not post anything for the next few weeks :( I'm having a really hard exam , so I had to pay attention on that one. But I'll be back for sure after the BIG day. Think about me at 26th august, and send me all your positive thoughts, cause I'll need it! Thx 4 understanding. Kisses

Baba-gyermek-tinivilág said...

Jól van Édeske, biztos lehetsz, hogy küldöm az energiát. Bízz magadban, az a lényeg, mert amit akarsz, Te képes is vagy elérni. Lehet, hogy ennek nem vagy tudatában, mert benne vagy, de ha távolról nézzük, egyértelműen látszik a burok, amiben születtél. Jó erős, szívós kívülről, jó puha, meleg belülről, s ha mégsem, képes vagy rá, hogy ilyenné tedd! Lazíts, az ideg csak elhomályosítja a tudást. Take it easy!, tudod, mintha nem is vennéd komolyan, s az elmédet nem csomózza körül a felesleges drukk!
Szia, édes kicsi Szívecském!
Iza.

daisy said...

hi!!

it's so beautifull and so girly,i love it!!
I wanted to thank you for having come in my blog!
It is really cool to be able to know girls so distant as you!
I love your nail art and your nail are very very magnificient!
Goodbye

Tamarachou said...

Hi it's very beautifull
:)

Iza said...

Ügyes légy holnap! Mindent bele!!!!
Veled leszek! Iza.

la trousse a tichou said...

very beautiful

latinonails said...

diamants-d'ebenes: thank you for your nice comments. Kisses :*

origi'nail said...

wow really beautiful :P

latinonails said...

@origi'nail: Hi and welcome to my blog :) Thank you very much for your kind words, BTW this nail art is one of my favorite too :)

Post a Comment