Subiectul meu inepuizabil

Nu ma satur sa scriu despre acelasi subiect: examenul crucial. Incerc sa stau calm... desi numar zilele cu disperare, si simt cum se instaleaza haosul in adancul meu.
Incerc sa-mi explic, cate am realizat deja, o sa fiu in stare sa o fac si pe asta... - Stiu, suna atat de biblic, atat de insufletitor, incat ar putea darama in orice clipa bariera dintre idealism si pragmatism, acest conflict psihologic care poate influenta sau mai rau, poate determina un anumit comportament. Stau sa ma pun la punct: pana la urma urmei ma ocup de ceea ce am dorit de atata timp. Sunt apropare de final, la cativa pasi de ultima incercare.
Cei care reusesc pana la urma, fac parte din oastea putinelor. Iar cei putini au fost aproape tot timpul vulnerabili. Am mentionat "apropape", pentru a scoate in evidenta faptul, ca de data asta reprezentantii acelor putini care reusesc nu sunt vulnerabili sau slabi cu siguranta!
Acei "alesi" sunt destul de puternici ca sa nu mearga pe urmele mocirloase, de pe drumul deja croit, ci pentru ca incerca sa insemne drumul cu urme noi, proaspete, pe care se poate pasi cu nadejde.Mai tot timpul se vorbeste de o justitie in care se zice ca poti intra doar cu pile si prin cunostinte... Cred cu tarie, ca vremurile acelea s-au dus... De data asta trebuie sa dam dovada de cunostinte temeinice, de acele calitati care ne fac cu adevarat potivit pentru o meserie atat de deosebita si plina de responsabilitate. Stau sa gasesc atuurile pe care consider ca sunt apreciate, stau sa ma gandesc la motivatia mea in ceea ce priveste alegerea acestei cai (de viata). De ce nu-mi vine sa ma opresc la nivelul pana la care am ajuns? ... , de ce vreau din ce in ce mai mult?... , ma voi opri vreodata?

Nu ma las descumpanit! Nu o sa las sa-mi dispara speranta, naivitatea, bunatatea!
Sunt constienta ca fac parte din tabara oamenilor care isi doresc imbunatatirea lucrurilor, cresterea profesionalismului si a integritatii. Oamenii, care nu se las invinsi de zvonistica si rele practici. Care sa reziste cu demnitate la presiuni, imixtiuni, santaje. Care sa se impuna prin forta argumentelor bazate pe logica si constiinta curata, pe cunostinte intemeiate, si nu a ironiilor sau observatiilor personale.
(P.S. Nail art inspirat de Raquel)

3 comments:

Rita said...

Ez királyi. Azaz: királynői.

De úgy tűnik, ahogy nő a stressz, úgy erőteljesedik manikűrös professzionizmusod!!!

Sikert, sikert, sok sok sikert!

Cupp

latinonails said...

Koszi, Ritacska...
Szerintem tul elfogult vagy, de azert persze, ez nagyon hizelgo... :) Koszi-koszi. Cupp!

Siding Contractors Huntington Beach said...

Looved reading this thank you

Post a Comment