Tacere


Sunt tacuta zilele astea. Ma ingrop sub cantitatea imensa de informatii, pe care trebuie sa o asimilez pana la sfarsitul verii. Faptul ca stau singura toata ziua si imi fortez capacitatea mentala mult peste limitele normale imi creaza o stare de depresie. Nu mai vreau sa vorbesc, daca totusi spun cate ceva, o fac intr-o maniera isterica, lipsita de rabdare si intelegere. Incerc sa ma abtin, deci devin introvertit... Ma incurc in a ma exprima si imi dau seama ca ori de cate ori deschid gura, imi transform gandurile in ceva tern si fara culoare. Exact cum ploaia estompeaza culorile si face ca totul sa fie cenusiu.
Asa ca n-am mai scris pe blog...


Astazi ma simt mai bine, asa ca postez o lucrare, pe care am facut-o acum o saptamana. Am cumparat o cutie de vopsele acrilice sa vad, cam ce se poate scoate...
Trebuie sa recunosc, ca nu e deloc usor sa pictezi cu asemenea vopsea, nevorbind de suprafata mica cat ai data: unghia. Totusi sunt multe manichiuriste care fac minuni cu vopsele acrilice. Sunt convinsa, ca practicand, oricine isi poate castiga experienta necesara in acest domeniu.
Asadar, asta e prima mea incercare, cum se zice e loc si de mai bine :) In continuare voi incerca mai multe modele acrilice, sper din ce in ce mai reusite.
Pana atunci, am un videoclip de pe youtube despre cum am pictat acest model... eh, din cauza la emotii mi-am maic scos degetul de sub area de filmare... drept dovada de amatorism :)


4 comments:

latinonails said...

Liana, iti multumesc muuult-muuult de tot :)

adrianadma said...
This comment has been removed by the author.
Iza said...

Örülök, hogy visszatértél, Ircsikém, remélem ez az állapot, mármint amiről írtál csak egy apró, átmeneti pillanat. Tudom, hogy nagyon elszánt vagy, ha a célodról van szó, de akkor is csak okosan, ne tedd tönkre magad, s főleg ne érezd magad introvertált állapotokban, mert az depresszióhoz vezethet... Néha végy vissza kicsit a sebességen..., lehet, ha egy-egy fellélegzés, mély levegővétel után az "agytágítás" is hatékonyabb lesz majd... Amúgy nem akarok okoskodni, csak féltelek.
Ircsikém, milyen akril festék ez, amivel dolgoztál? Direkt körmösöknek való, vagy egy újabb kipróbálható ötlet?
Bocsi,hogy baromságokat kérdezek, de attól függetlenül, hogy a szomszédom az egyik leghíresebb "körmös" Szentesen, én még sosem csináltattam meg a körmeimet. Majd ha nagyobb lesz a fiam, talán lesz esélyem, hogy meg is marad. Akkor viszont lehet, hogy én is megpróbálkozom saját magam, mert nagyon kedvcsináló, ahogyan dolgozol. Büszke vagyok, hogy ilyen jó ötleteid vannak, s ilyen ügyes a kezed! Teeeeeee!!!
Nyilvánvaló, hogy sokat tanulsz, néha azért, ha egy iciri-piciri kis szünetecskéd akad, írj két szót, de tényleg, nekem az is megteszi, csak érezzem, hogy minden rendben Veled.
Puszi Nyuszi, Iza.

latinonails said...

Izsacska,

Elkukkantam, uganis majus 1-en kimentunk Marefalvara egy 7vegi hazhoz a baratokkal es a ram jellemzo sztszortsagomban termeszetesen, otthagytam a laptop tapkabeljet... Igy egesz mostanig nem volt amirol internetezni. A telefonomon limitalt a fogyasztas igy onnan sem tudtam irni. Minenkepp majd kuldok par fotot marefalvarol, sokat gondoltam Rad, hogy biza szivesen itt lennel Te is, ...
Az akrilrol csak annyit, nem speci manikuros festek. Van itt egy "muvesz bolt", ahol mindenfele kutyu kaphato amire egy festonek szuksege lehet, par lejert vehetsz rengeeg festeket, ecsetet, mindent. Igazan olcsok. Csak kell tudni banni veluk, s addig van meg mit gyakorolni.. :)
Elmennek egy jo akril festo kurzusra, de nincs idom :((

Post a Comment