PINK 4 my B-day

La o anumita varsta nu ne mai incanta sarbatorile astea in care devenim cu un an mai batrani - intr-o abordare negativa ... adica cu un an mai experimentati... - dintr-un punct de vedere mai "roz" :)
Asa imi place mie sa cred, ca orice femeie undeva intre varsta de 30-40 de ani ajunge sa fie cu adevarat FEMEIE. Pana atunci tot ne cautam drumul printr-un adevarat labirint plin de intersectii, in care incercam sa gasim raspunsuri despre noi insine. Trebuie sa ne dam seama de defectele noastre si sa gasim modalitatile cele mai discrete de a le masca, iar totodata sa reusim sa scoatem in evidenta calitatile noastre in asa fel incat sa nu parem niciodata vulgare.
O femeie la varsta asta deja a inteles propriul ei trup, psihic, cunoaste modalitatile de a-si exprima feminitatea in cel mai subtil mod posibil. Stie culorile care o avantajeaza, croiala care oii da o silueta mai fragila, parfumul care o face mai sigura de ea.
Dupa incercari esuate in cautarea barbatului ideal, probabil femeia la varsta asta l-a gasit, sau in cel mai rau caz, daca nu l-a gasit, ii stie toti parametrii, astfel are mai putine sanse sa-si piarda timpul cu unul nepotrivit pentru ea.
Asadar, in aceasta atmosfera plina de optimism ma indrept catre o varsta de peste 30 de ani, plina de planuri, de vise indraznete si evident: cu barbatul ideal langa mine :) si cu un nail art ROZ :)


5 comments:

Silvia said...

hello, vreau sa iti zic ca am inceput tratamentul pt unghii cu produsul de la Farmec, si chiar face minuni, sunt mult mai tari acum. thx :) Silvia

latinonails said...

Ma bucur mult. Tine-o tot asa si vor fii din ce in ce mai tari si sanatosi :)
Mie imi vine pofta ori de cate ori ma uit peste clatitele tale umplute cu pui si cascaval :P In bucataria noua va fi prima mea experienta culinara :) Cred ca ar trebui sa-ti schimi meseria la cat esti de talentata.. ai putea fi Martha Stewart a Romaniei.. serios...
Cand mai postezi ceva?

kory_nails said...

buna mersi de comment:*..ce vroiam sa te intreb de unde ai folie din aia subtire:"> daca asa se cheama folie..ca eu nu gasesc pe nicaieri

latinonails said...

Kory,
Folia aia subtire am gasit-o la o firma de la noi in oras care comercializeaza produse pt nail art. Nu mai stiu exact, era undeva 7-8 RON daca nu ma insel... Au si o pagina web: www.perfectnail.ro, desi pagina cu comenzi online este in constructie inca, poti suna stiu ca se poate da si comenzi prin telefon. Sau pot sa-ti cumpar sa-ti trimit eu... Cum consideri tu ca e mai bine pt tine. :)

kory_nails said...

ms frumos latinonails:* esti o dragutza..te-am intrebat ca pana acum nu am vazut..dar vad ca incet incet incep sa apara de toate:">

Post a Comment